söndag 28 mars 2010

DAGENS KLOTTER 46 -Tillbaka till verkligheten

Hemma, halvt tillbaka till verkligheten efter en operation med påföljande infektion. Inte lätt när förkylningsvirus och stafylokocker/streptokocker härjar -särskilt inte när man käkar penicillin som gör att de vita blodkropparna minskar i antal. Då gäller det att bekämpa viruset! I allafall för att minnet skall bestå..........

Vissa själar blandar ihop det med alzheimers medan jag kallar det förkylningsvirus i kombination med staffar eller streptokocker. Inte bra för hjärnan....och egentligen.. inget som inte skall vara där uppe i huvet är bra för minnet och hjärnan....hrmpf..iallafall inte för den som är utsatt..

Man drar ju på lite gamla hormon problem också , närmare bestämt sedan 2002, samt tidvisa problem med sköldkörteln, så visst känner man sig trött och "trögtänkt" vissa dagar. Mer än så är det inte.

VÅRKÄNSLOR
Nu känns det härligt att det snart är vår, så får man väl se när man kan åka härifrån, något jag planerat länge.

För er som väntar på After The Rain CD "Ways Ways Of Love" så fick jag just besked att denna CD släpps först i mitten av Augusti. Det finns dock alltid möjlighet att beställa singeln av mig som nedladdningsbar version. Mejla på (zivanto (at) gmail (.) com

Önskar alla äkta vänner en riktigt fin vår och sommar, något jag ser fram emot. Just nu njuter jag bara av att få tillbringa min tid tillsammans med mina närmaste, mitt underbara barnbarn och min äldsta dotter Sandra. (Antoinetta på songweavers)

Jag kommer också jobba lite på nya låtar framöver, så håll ut. :-))))

Många varma kramar till er alla och skriv gärna till mig om ni har frågor,

/Sivan

Inga kommentarer:

SAMLA POÄNG OCH KVITTERA UT PRESENTER