lördag 21 november 2009

DAGENS KLOTTER 15 - En fin attityd utåt...

Nu börjar det baske mig bli ganska o-t-r-o-l-i-g-t i mitt hus, alltså trapphuset. Vi har en familj som är KUUUUUUUUUUUUUUNG här. De lever om, bankar i väggar, knackar i väggarna när man sitter vid datorn mitt i natten, klampar i tv-rummet så lampan skakar. F-n, har de betalt för att störa? Min dotter tror att lampan snart kommer gå sönder. Men....det finns ju vissa som har priortering i beteende hos värden! :-PPPP Banka på, hej å hå! Inga klagomål går fram som vi få!
 
7 dagar i veckan i 6 månader
VARJE dag i veckan , d v s också Lördag som Söndag är människan uppe och stampar i golven mellan 6-7. Jag vet inte om jag är lite knusslig men hallå...rim och reson...jag lärde mina barn att man inte stör andra grannar före klockan 10-11 på helgerna. Vissa verkar ha totalt missuppfattat hur man beter sig i en lägenhet. Kanske en Villa flamma som mött en Villa Idiot till "karl"....ja ni såg rätt, jag skrev citat tecken runt karl. För en normal karl beter sig inte så här.

På råga av allt så kommer han ner och frågar MIG om jag kan sänka volymen klockan 19 en kväll! Hahahaha, och då har de redan ringt värden och klagat på oss så vi har en massa problem (som BARA dom hör, jag ahr frågat andra grannar).

RÖST TRÄNING 
Jag spelar normalt bara om jag tränar min röst, d v s karaoke, eller om jag spelar in någon låt. Det händer också att jag använder radion som ett motljud när jag vill slippa bli störd. Har aldrig fest, och är tyst f ö om jag får vara ifred.

Har NÅGON hört en familj som agerar så här??? Hahaha, jag måste skratta mitt i eländet, vilka idioter!

Personligen brukar jag oftast börja i den änden att jag ringer på eller snackar på gården med en granne, och SEDAN ringer värden. Gör man inte det går man väl inte tillbaka och tror man kan vinna några poäng genom samtal.

Jag har iallafall lärt mig nåt sista 6 månaderna....
Har man bara en snygg attityd utåt så kan man bete sig hur man vill inne! Då får man iallafall poäng hos värden.

Pssst.....Jag är skit taskig på flash....nån som kan lära mig, haha :-) En liten puss till grannarna....vi älskar er verkligen!!!!
:-P
/Sivan

3 kommentarer:

Anonym sa...

man kliver väl upp när man vaknar och det är väl lite olika hos olika familjer. du jobbar ju inte och verkar ha vänt på dygnet. sov på nätterna såorkar du kliva upp på morgonen

Anonym sa...

synd om dej då som har grannar i ett hyreshus...och tillråga på allt så sover dom om nätterna och kliver upp på morgonen, sicka jäkla idioter dom är. nej nog är det du som är normal som sitter och skriver på datorn ppå nätterna och sover på dagarna....

Sivan sa...

Hahaha, det är ju precis det dom inte gör! Sover om nätterna. De har hållit mig vaken via bankningar och störningar och om de nu råkar på att lägga sig så är det faktiskt inte bara att vända på dygnet och lägga sig själv. Jag brukade lägga mig vid 23-24 varje natt innan denna teater började. Karlen var uppe om nätterna och hon om dagarna, start 06-07 varje morgon inklusive Lördag och Söndag. Sånt är inte normalt snälla ni, i ett boende. Man tar hänsyn om helgerna att folk får sova ut. På morgonen är man tyst så långt det är möjligt. Sen är jag ju inte ensam om att tycka det här, resten av trappan har också blivit störda av dom samt fått klagomål av dom. Helsjuka människor, där kan vi snacka om sjukdom och överkänslighet. Men...vänta..det kommer nya hit snart och det brukar (senaste åren iallafall) vara så att man byter folk hela tiden där vi bor, sedan kan man skylla på oss att det är vi....snygg taktik för att lägga allt på oss....

SAMLA POÄNG OCH KVITTERA UT PRESENTER